Beste Muziekvrienden

We gaan inmiddels het 6e seizoen in van de serie Vriendenconcerten in de Zuiderkerk te Amsterdam, met celliste Pamela Smits als vaste artistiek leider. Een blijvende glimlach op je gezicht en een gelukkig gevoel. Dat is het gevoel dat wij willen geven met onze concerten!

Afgelopen seizoen was pianist Tobias Borsboom bij ons te gast als programmeur en pianist, en dat was goed in de smaak gevallen. De samenwerking tussen Pamela en Tobias was vanaf het begin sprankelend, en dat was ook anderen opgevallen!

“Daar hebben zich twee poëten van de toetsen en snaren elkaar gevonden"
-Westdeutsche Zeitung. 

“Uitzonderlijk kunstenaarsduo uit Nederland betoverde de kerk.
(...) een muzikaal schouwspel met ‘kippenvelgevoel’ (...) het was geen gewoon klassiek concert, het was muziekgeworden Karakter, fonkelend en inspirerend, alsof het muziekpaar de sterren wilde laten dansen.”  -Die Reinische Post.

We zijn dan ook zeer verheugd dat Tobias er ook huidig seizoen weer bij is, en samen met Pamela de spil van de serie concerten vormt. Hun bevlogen en avontuurlijke inslag vertaalt zich niet alleen op het podium, maar ook in de programmering. Concerten met accordeon, met saxofoon, met zang in een ‘all Schubert’ programma, met strijkers, in opmerkelijke combinaties van bekende werken met minder bekend repertoire. Uitgevoerd door uitmuntende musici die ziel en zaligheid in de muziek stoppen en mensen willen raken!

Ons handelsmerk is een zeer afwisselende programmering, waarbij de kwaliteit van de concerten en musici voorop staat. Wij vinden dat ook voor deze editie dat bijzonder goed gelukt is! De concerten worden persoonlijk toegelicht door de musici. En in de pauze en na afloop kunt u gezellig een drankje met ons en de musici drinken.

Wij hopen van harte dat u nieuwsgierig geworden bent, en verheugen ons om u op de concerten te mogen verwelkomen.

Bestuur Stichting Vriendenconcerten

DMC Firewall is a Joomla Security extension!