Steun Stichting Vriendenconcerten 
En word Vriend of Donateur van ons

Een blijvende glimlach op je gezicht en een gelukkig gevoel. Bij thuiskomst geniet je nog na van een heerlijke avond uit, met vrienden..

Dat is het gevoel dat wij u willen geven met onze concerten. Pamela, oprichter van Vriendenconcerten, samen met andere topartiesten en aanstormend talent.. onze ziel en zaligheid zit in de muziek. Wij willen mensen raken.

Om dit te kunnen blijven doen, kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Wij zouden het heel fijn vinden als u ons financieel wilt steunen, zodat we kunnen blijven voortbestaan en de kwaliteit kunnen borgen. Word u Vriend of Donateur van de Stichting Vriendenconcerten, dan draagt u financieel bij aan onze concerten en voorstellingen en kunt u er met een nóg beter gevoel van blijven genieten.

Elke financiële donatie wordt volledig gebruikt om de musici te betalen en mooie programma’s te kunnen blijven maken. We kunnen uw hulp goed gebruiken en stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Bestuur Stichting Vriendenconcerten


Word Vriend van ons

Stichting Vriendenconcerten heeft in afgelopen jaren al veel bereikt:

 • Afwisselende aparte programmering gegeven door topartiesten
 • Masterclasses door (inter)nationale musici
 • Workshops voor kinderen en amateurs
 • Wereld- en Nederlandse premières
 • Presenteren van een nieuwe generatie (top) talent
 • Concerten met jeugdorkesten en koor
 • Multidisciplinaire concerten, zoals theaterconcerten, literaire concerten en icm een live-music painter
 • Concerten in combinatie met wijn- whisky- en wodka proeverijen
 • Concerten/diner arrangementen met gerenommeerde restaurants buurt Nieuwmarkt
 • Erkenning door gerenommeerde fondsen en toekenning culturele ANBI-status

Vriend worden

Graag verwelkomen wij u als nieuwe Vriend. Als dank voor uw Vriendschap geniet u van kortingen en word u uitgenodigd voor een exclusieve Vriendenavond. Word Vriend à € 35 per concertseizoen, of Gezinsvriend* à  €50 per concertseizoen. Meldt u zich aan als nieuwe Vriend via www.vriendenconcerten.nl of info@vriendenconcerten.nl

* geldig voor alle leden van een gezin.

Aanmelden als Vriend

Exclusief voor Vrienden

 • Uitnodiging voor exclusieve Vriendenavond/middag*
 • Exclusieve Vriendenkorting: u betaalt als Vriend € 15,- voor een kaartje i.p.v. de reguliere €19,00

* Tijdens deze middag, zal er naast een klein muzikaal intermezzo door Pamela en enkele vrienden alle gelegenheid zijn om gezellig met en onder elkaar te praten onder genot van een hapje en drankje.


Word Donateur van ons

Ondanks dat er veel sympathie bij de verschillende fondsen voor onze serie bestaat, is het door de nasleep van de bezuinigingen vanuit de overheid en de effecten van het Covid 19 virus, lastig voor kleinere topseries als de onze. Met meerdere donateurs die ons ondersteunen hebben we continuïteit. De serie is  natuurlijk het meest geholpen met meerjarige donaties, maar ook de kleinste giften zijn zeer welkom!

Helpt u ons? 

Voor meer informatie over Stichting Vriendenconcerten, zie www.vriendenconcerten.nl of neem contact op via info@vriendenconcerten.nl

Culturele ANBI

Helpt u ons?
U schenkt één keer een bedrag, of zelfs voor meerdere jaren en wij zijn u voor altijd erkentelijk! Al het geld dat wij ontvangen komt ten goede aan de kwaliteit van onze concertserie.

Eenmalige donatie
U schenkt één keer een bedrag. Voor eenmalige donaties geldt dat deze aftrekbaar zijn als het totaal aan gedane giften aan erkende goede doelen in een jaar het drempelbedrag overstijgt. Het drempelbedrag is 1% van uw inkomen, met een minimum van €60,-. Wat u meer hebt betaald dan dit drempelbedrag, mag u aftrekken. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op www.belastingdienst.nl.

Wilt u een eenmalige donatie doen? Dan kunt u uw gift overmaken naar Stichting Vriendenconcerten op IBAN NL45ABNA053.76.04.693 onder vermelding van eenmalige donatie. Bij voorbaat veel dank voor uw bijdrage!

Periodieke schenking
Wilt u Stichting Vriendenconcerten structureel steunen? Als u uw schenking toezegt voor tenminste vijf aaneengesloten jaren en in een onderhandse akte (zonder tussenkomst van een notaris) vastlegt, is uw gift volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

De voordelen op een rij:
• U mag het hele bedrag van uw schenking aftrekken van uw belastbaar inkomen
• Stichting Vriendenconcerten is voor minimaal 5 jaar verzekerd van uw steun
• Uw hele gift komt ten goede aan Stichting Vriendenconcerten omdat goede doelen met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeven te betalen.

Aanmelden als Periodieke Schenker:
Er zijn twee manieren om uw periodieke schenking te regelen:
1. Download het formulier en stuur het ingevuld naar ons op.
2. Neem contact op met ons en wij regelen alles voor u.


Op www.belastingdienst.nl/giften vindt u de voorwaarden voor het aftrekken van eenmalige en periodieke giften. Neem in alle gevallen zelf contact op met uw belastingadviseur of met de belastingdienst, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Rekenvoorbeelden:
Voorbeeld 1
Een donateur van Stichting Vriendenconcerten verdient €40.000,- per jaar, met een belastingtarief van 42%. Tot voor kort gaf hij €150,- aan giften per jaar. Door periodiek te schenken op basis van de overeenkomst is zijn schenking aftrekbaar van de belasting. Als hij nu €258,- geeft aan Stichting Vriendenconcerten, krijgt hij hiervan €108,- terug van de belasting (42% van €258,-). Zijn nettobetaling blijft dus €150,- (€258,- minus €108,-).

Voorbeeld 2
Een donateur heeft een verzamelinkomen van €60.000,- per jaar, met een belastingtarief van 52%. Zij wil een schenking doen aan Stichting Vriendenconcerten van €800,-. Door periodiek te schenken op basis van een overeenkomst is haar hele schenking aftrekbaar van de belasting. Zij krijgt dus 52% van €800,- terug: €416,-. Haar nettobetaling is €384,-.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met ons via info@vriendenconcerten.nl.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!