Dear Music Friends,

Great news!! The rescheduled concert 4 the Love of.. on Saturday 18 July 2020 will go ahead as planned.

We will of course ensure that everything will happen according to the Dutch government rules! Chairs at 1 ½ meter distance in between, disinfectants, etc.
Please note that payment concert tickets is only possible in advance online via the site or via pin!!

And we hope to warmly welcome you in person -at appropriate distance- on the 18th at the Zuiderkerk!

Foundation Vriendenconcerten

 

************************************************************************

Beste Muziekvrienden,

Goed nieuws!! Het concert 4 the Love of op 18 juli gaat door! We hadden al eerder aangekondigd dat het concert 4 the Love of.. naar zaterdag 18 juli 2020 is gezet. Dit concert gaat door. We zullen er natuurlijk voor zorgen dat alles volgens de RIVM regels verlopen zal! Stoelen op anderhalf meter afstand, desinfecteermiddelen etc. En concertticket(s) reserveren kan, zoals het RIVM dan verplicht, alléén door vooraf aanmelden en via de site online betalen of via pin. Geen cash betalingen mogelijk.

We schudden u niet de hand, maar heten u op gepaste afstand hartelijk welkom!

Het Bestuur Stichting Vriendenconcerten

 

************************************************************************

Beste Muziekvrienden

Wij droomden ervan om een hoogwaardige langlopende serie neer te zetten in het bruisende hart van Amsterdam, waarbij een gezellig avondje of middagje uit samen gaat met kwaliteit.Dat is ons aardig gelukt, want Vriendenconcerten in de Zuiderkerk gaat inmiddels het 7de seizoen in, en we hebben vele hoogtepunten mogen beleven! 

Ook in deze editie bieden we een bijzonder gevarieerde en innovatieve programmering aan: ‘Gouden ouden’ worden gecombineerd met vele verborgen pareltjes, o.a twee theaterconcerten die echt compleet verschillend zijn, duoconcerten, trio’s, kwartetten en een jeugdorkest. We zijn heel trots op de mix van musici: jong talent, een uitmuntende nieuwe generatie en gevestigde namen -waarbij klarinetgrootheid Michael Collins zelfs overvliegt uit Londen. 

Zonder uitzondering brengen alle kunstenaars steeds weer met enorme passie en vakmanschap de prachtigste werken over het voetlicht. De concerten worden altijd ingeleid door de musici met persoonlijke verhalen. Ook omlijsten we de stukken geregeld met toepasselijke videofragmenten. Deze worden via een beamer op een groot scherm vertoond. Uit de vele reacties hebben we begrepen hoezeer dat op prijs wordt gesteld!

 Het zal u vast niet ontgaan zijn dat in 2019 de BTW is verhoogd. In de loop der jaren zijn ook onze overheadkosten gestegen. Om tóch geen prijsverhoging op de toegangskaartjes door te voeren, zullen onze vaste concertgangers merken dat we geen ‘gratis’ consumptie meer kunnen aanbieden. Met uitzondering van het concert ‘An Evening with the Schubertians’ waar de spelers het publiek een drankje aanbieden om gezamenlijk een toast uit te brengen op de kunsten.

Tot slot merken we nog op dat de afgelopen twee seizoenen pianist Tobias Borsboom bij ons te gast was als programmeur en pianist. Een sprankelende samenwerking met artistiek leider Pamela Smits in zowel muzikaal als organisatorisch opzicht. We vinden het mooi, en helemaal in de stijl van Vriendenconcerten passen dat Pamela dit seizoen Tobias en ook pianist Maarten den Hengst - haar maatje en medeorganisator van het eerste uur- heeft uitgenodigd om dit seizoen te komen spelen.

Kortom, wij hebben er helemaal zin in! U ook?
Wij kijken er naar uit u op de concerten te mogen verwelkomen. We zien u graag!

 Bestuur Stichting Vriendenconcerten

DMC Firewall is a Joomla Security extension!